Fira oftare!

Det är 14 februari, alla hjärtans dag. Av princip försöker jag undvika "dagar". Jag blir nämligen lite upprörd över att man bara ska fira en gång om året. På alla hjärtans dag ska man uppvakta den man älskar – men jag tycker att man ska göra det mycket oftare. Tänka på den man älskar, ge en oväntad present eller laga någons favoriträtt.


Morsdag, farsdag: Snälla, vänta inte till dess med att berätta för mamma och pappa vad de betyder för dig. Alla helgons dag: Det går utmärkt att tända ett ljus för de man saknar även andra dagar på året.


Födelsedagar. Julafton. Påskmiddag med släkten. Naturligtvis ska vi fira, men jag tror på att fira oftare. Anledningar för firande är bra, men jag tycker vi ska uppfinna anledningar att fira i vardagen, uppfinna anledningar att lyfta telefonen och ringa våra nära en vanlig kall februaridag. Tror jag ska lyfta telefonluren direkt och ringa en äldre släkting.


Vem kommer du ihåg lite impulsivt imorgon?
//yeh yeh coach

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Framgångsbyrån STHLM. » Det är inte hur man har det…:  ”Jag är helt med i överenskommelsen! Härlig bloggpost! Kram I”

  • Dom högljudda tonåringarna » Resan till Köpenhamn:  ”Hejsan! Kul att vi verkligen kunde vara en inspiration för dig och din blogg! Ka..”

  • Ylva Ekdahl » Träd som läker:  ”Tack Anna-Lena, Vore jättetrevligt att följa med någon gång. Nu ligger Hagapark..”

  • Anna-Lena Tegebro » Träd som läker:  ”Hoppas du mår bra! Hagaparken har underbara träd, jag cyklar där någon kväll var..”

  • Lisa Moraeus » En effektivitetsdusch:  ”Jag diskar. Funkar utmärkt. Liksom att vattna krukväxterna.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln