Lev ett tjusigt liv!

Det är högsommar. Vi är i stugan och några kompisar kommer på besök. Solen skiner och vi kan duka fika på verandan framför lillstugan. Vi har det jättetrevligt och pratar om ditt och datt. Och mitt i alltihop känner jag det som om jag lever i en inrednings-tidning.

Det är ju inte speciellt ofta som livet är som på bilderna i inredningstidningarna, med sol, sällskap, vackra blommor, fint dukat, goda kakor (som givetvis bakats hemma med omsorg). Ganska ofta är det istället dåligt väder, saker som måste göras så vi inte hinner umgås, snabblagad mat och köpebröd, känna sig ensam, barn som skriker, saker som går på tok, relationer som knakar, sjukdomar och så vidare i all oändlighet. 

Livet kan vara lite besvärligt. Men just precis därför måste vi ta till vara alla goda ögonblick. Att njuta av dem. Och när känslan av att vara med i ett glassigt magasin dyker upp – då är det helt rätt. Har du svårt att hitta känslan, prova att tänka i foton istället: skulle det här kunna vara ett foto i ett magasin? Om svaret är ja, luta dig bakåt och låt verkligheten vara så bra som den faktiskt kan vara ibland.

Vilka är dina bästa ögonblick? Hur njuter du av dem?
//yeh yeh coach

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Framgångsbyrån STHLM. » Det är inte hur man har det…:  ”Jag är helt med i överenskommelsen! Härlig bloggpost! Kram I”

  • Dom högljudda tonåringarna » Resan till Köpenhamn:  ”Hejsan! Kul att vi verkligen kunde vara en inspiration för dig och din blogg! Ka..”

  • Ylva Ekdahl » Träd som läker:  ”Tack Anna-Lena, Vore jättetrevligt att följa med någon gång. Nu ligger Hagapark..”

  • Anna-Lena Tegebro » Träd som läker:  ”Hoppas du mår bra! Hagaparken har underbara träd, jag cyklar där någon kväll var..”

  • Lisa Moraeus » En effektivitetsdusch:  ”Jag diskar. Funkar utmärkt. Liksom att vattna krukväxterna.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln