Resan till Köpenhamn

Två tonåringar sitter bredvid mig och planerar en resa. De ska åka på en långhelg till Köpenhamn, träffa kompisar och gå på fest. De diskuterar olika alternativ, när passar bäst att resa, när är det billigast, vad ska de göra?

Det är uppenbart att de njuter lika mycket av att planera som av själva resan. Det är märkligt, jag kan höra hur de målar upp bilden av hur det ska bli. Våra hjärnor är fantastiska, vi kan se en verklighet i något som vi bara föreställer oss. En verklighet som egentligen inte finns.

Det här kan vi använda oss av. Alla professionella idrottsmän och kvinnor gör det. De målar upp bilden av vad de ska göra i framtiden, som att slå sitt eget rekord, springa snabbare eller göra mål.

Vi vanliga människor kan också använda oss av det. För att hitta nytt jobb, för att ändra våra liv, för att göra nya saker, träffa nya människor, gå ner i vikt, komma iväg på den där resan, ändra en vana. Det finns olika tekniker för att jobba aktivt med målbilder och använda hjärnan som draghjälp för att komma någon annanstans. För att kunna göra den där resan till Köpenhamn.

Hur använder du din hjärna? Vad är din målbild?
//yeh yeh coach

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Framgångsbyrån STHLM. » Det är inte hur man har det…:  ”Jag är helt med i överenskommelsen! Härlig bloggpost! Kram I”

  • Dom högljudda tonåringarna » Resan till Köpenhamn:  ”Hejsan! Kul att vi verkligen kunde vara en inspiration för dig och din blogg! Ka..”

  • Ylva Ekdahl » Träd som läker:  ”Tack Anna-Lena, Vore jättetrevligt att följa med någon gång. Nu ligger Hagapark..”

  • Anna-Lena Tegebro » Träd som läker:  ”Hoppas du mår bra! Hagaparken har underbara träd, jag cyklar där någon kväll var..”

  • Lisa Moraeus » En effektivitetsdusch:  ”Jag diskar. Funkar utmärkt. Liksom att vattna krukväxterna.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln