Hur pinsam kan du bli?

Varningsskylt för barn

Flera av mina vänner har små barn. Det är inte helt lätt, små barn kräver rätt mycket. En förälder får ta gråt som väcker en mitt i natten, trotsutbrott, vägran att ta på kläder/gå/gå hem/släppa kompisens leksak, ilskeutbrott, matvägran osv.

Jag brukar trösta med att de får ge igen sedan! Inte nu när barnen är små, men sedan när de kommer in i pinsamhets-åldern… Då allt mamma och pappa gör är såååå pinsamt.

Landa i det när du håller på att explodera på dina barns beteenden. Tänk på hur hiskeligt pinsam du ska vara när de blir äldre. Fokusera dina tankar på hur du ska vara då. Hitta på det mest pinsamma (för en tonåring) du kan göra. Och släpp ilskan över vad ungen gör just i detta nu.

Kan tilläggas att du ytterst sällan behöver ta till det grova artilleri som du tänkt ut. När de väl kommer upp i tonåren räcker det med att du är dig själv, för att de ska anse dig pinsam…

Hur pinsam kan du vara?

//yehyeh coach

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Framgångsbyrån STHLM. » Det är inte hur man har det…:  ”Jag är helt med i överenskommelsen! Härlig bloggpost! Kram I”

  • Dom högljudda tonåringarna » Resan till Köpenhamn:  ”Hejsan! Kul att vi verkligen kunde vara en inspiration för dig och din blogg! Ka..”

  • Ylva Ekdahl » Träd som läker:  ”Tack Anna-Lena, Vore jättetrevligt att följa med någon gång. Nu ligger Hagapark..”

  • Anna-Lena Tegebro » Träd som läker:  ”Hoppas du mår bra! Hagaparken har underbara träd, jag cyklar där någon kväll var..”

  • Lisa Moraeus » En effektivitetsdusch:  ”Jag diskar. Funkar utmärkt. Liksom att vattna krukväxterna.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln