Ett riktigt skitår, eller...?

Träd mot lila himmel

Idag har jag ägnat mig åt att sammanfatta mitt 2013. Min upp-fattning var att det var ett riktigt skit-år - men när jag sammanfattat mina tre delar i livet inser jag att det var massor som var bra också. Och en del som var riktigt, riktigt bra.

Viill du göra samma som jag: dela upp ditt liv i de delar som är intressanta för dig, t ex arbetsliv, privatliv etc. Under varje rubrik skrev jag punkter om vad som varit fantastiskt och vad som varit skit. Sen skrev jag en punktlista om vad jag lärt mig av detta.

Ett par timmar, fyra sidor, 10 lärdomar och ett paradigmskifte senare är jag ganska nöjd och känner att jag kan sätta upp mina projekt för det kommande året med rätt glasögon på mig! Och om du gör samma sak och upptäcker att du haft ett riktigt dåligt år - elda upp dokumentet! Lämna eländet bakom dig.

Har du sammanfattat ditt 2013? // yeh yeh coach

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Framgångsbyrån STHLM. » Det är inte hur man har det…:  ”Jag är helt med i överenskommelsen! Härlig bloggpost! Kram I”

  • Dom högljudda tonåringarna » Resan till Köpenhamn:  ”Hejsan! Kul att vi verkligen kunde vara en inspiration för dig och din blogg! Ka..”

  • Ylva Ekdahl » Träd som läker:  ”Tack Anna-Lena, Vore jättetrevligt att följa med någon gång. Nu ligger Hagapark..”

  • Anna-Lena Tegebro » Träd som läker:  ”Hoppas du mår bra! Hagaparken har underbara träd, jag cyklar där någon kväll var..”

  • Lisa Moraeus » En effektivitetsdusch:  ”Jag diskar. Funkar utmärkt. Liksom att vattna krukväxterna.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln