Arrangemang


Ylva Ekdahl och yeh yeh anordnar olika former av arrangemang för kompetensutveckling, grupputveckling och nätverkande. Behöver du hjälp med arrangemang: t ex med organisation, administration, marknadsföring, texter, kontakter etc kontakta yeh yeh. Vi har flera samarbetspartners med specialkunskaper som kan anlitas för att få det bästa möjliga evenmanget. 

Vad behöver du och din organisation? 
 

Exempel på tidigare arrangemang:

InnanUtanför!

"Diagnoser är resultatdrivande!" sa Pål Burman, VD för Proactive Gaming, när han fick frågan vid arrangemanget InnanUtanför den 20/8 om varför de gärna anställer personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Annika Dopping fick fler intressanta svar när hon intervjuade Pål, Frank Andersson, Christer Karlsson, Michael MacLaine och flera barn och ungdomar under kvällen. Programmet fokuserade på varför tidiga insatser är så viktiga för att barn med neuropsykiatriska funktions-variationer, t ex ADHD och Aspergers syndrom, ska lyckas i skolan. Det är en förutsättning för att de sedan ska kunna bli en kreativ och lojal resurs för arbetslivet och inte hamna i ett utanförskap. Det har otroligt stor betydelse för slutnotan om resurser satsas Innan någon hamnat Utanför!

Arrangemanget, som var ett samarbete med Jennystrom.com, livestreamades - inspelningen går att se här.

En stjärnspäckad kväll den 20 augusti 2014

InnanUtanför är en kväll fylld med kunskap, glädje och inspiration om vad man kan göra Innan någon hamnar Utanför.