Använd dina drivkrafter medvetet

Vissa saker återkommer i ditt liv och i ditt sätt att vara, beroende på dina drivkrafter. Det gäller både dig som ledare och dig som privat-person. Med hjälp av verktyget LifeSpider Program™ är det betydligt enklare att se hur du på bästa sätt kan använda dig av dina drivkrafter för att lättare genomföra färndringar och nya projekt. Det blir också lättare att säga nej till det som du inte ska ägna dig åt.

LifeSpider Program™ är en kraftfull metod för att hitta dina drivkrafter. När du har definierat dem kan du sätta upp dina livsprojekt. Vad är det du vill genomföra och uppnå? Vilka drivkrafter har du som kan hjälpa dig?


Programmet inkluderar en kostnadsfri introduktion om 30 minuter (vid möte eller över telefon). Boka tid för det kostnadsfria introduktions-samtalet här (du behöver registera ditt namn och din webadress för att kunna använda bokningen).

 

Om LivsSpindeln

I LifeSpider Program™ arbetar vi med ditt personliga spindeldiagram. Metoden har tagits fram av Birgitta Granström, svensk coach nu bosatt i USA. Ylva Ekdahl är auktoriserad LifeSpider coach.

Det finstilta

  • Programmet omfattar 4 coachtillfällen. Varje coachning omfattar 90 - 120 minuter (första gången vid personligt möte, därefter möte eller över telefon/Skype).
  • Du pratar med din coach var annan vecka.
  • Vi följer ICF:s etiska regler. All information behandlas konfidentiellt.
  • Programmet följs av ett uppföljningsprogram om fem gånger 45 minuter för att stötta dig i att genomföra det som du definierat i din Life Spider.

 

Sagt om drivkrafts-coachning

" Ylva’s use of the Life Spider Programme  helped me discover so much more about myself – what drives me, where my needs lie and my life project. In these past months, I have come to understand what I want to become, what has been holding me back, and the path that I am on. Thanks to Ylva, life will never be the same."

                                 Lesley

"LivsSpindelcoachningen har hjälpt mig få syn på mig själv - vem jag är i nuläget och vilka mina mest basala drivkrafter är. De är inte alltid så "fina", och inte heller så unika, men nu förstår jag hur jag kan använda dem på mitt unika sätt för att sträva efter att uppnå mina största livs-mål. LivsSpindeln i Ylvas händer har hjälpt mig att se de stora linjerna i min vision om mitt liv och de mest basala drivkrafterna inom mig. Häftigt!!!"                                                              Anja