Föreläsning/utbildning

När du har behov inom din organisation av en anpassad föreläsning inom områdena förändring / motivation / inspiration / konflikthantering / personlighetsanalys / personlig utveckling -
kontakta yeh yeh på info@yehyeh.se eller gör en offertförfrågan.

Exempel på föreläsningar/utbildning

Livbåt för ledare
Föreläsning, 1-2 timmar, utifrån boken
Livbåt för ledare - en guide till coachning i företag.
Föreläsningen fokuseras på det område som är mest intressant för organisationen: företag i förändring, ta fram människors kreativitet, coachande ledarskap, chef-ledare-coach, starta ett coachprojekt, upphandling.

Organisation i förändring
Föreläsning, 2-3 timmar, om förändringsprocessen och hur människor fungerar i förändring.
En mycket klargörande föreläsning om hur våra stenåldershjärnor reagerar på förändring, transitionskartan, ilska och förvirring, hur tiden påverkar och hur vi kan komma vidare både i den individuella och den organisatoriska förändringsprocessen.

Han reagerar så konstigt...
Föreläsning, 1-2 timmar, om neuropsykiatriska diagnoser på jobbet.
En kunskapsinriktad föreläsnig om vad ADHD, högfungerande autism och Aspergers Syndrom innebär och hur det kan påverka arbetet. Förslag på hur du kan underlätta för medarbetare och kollegor med neurospykiatrisk diagnos. Ger dig verktyg att arbeta för en god arbetsmiljö där alla får plats.

Kan kompletteras med scanning och kartläggning av svårigheter i arbetet för en viss individ. Små åtgärder kan göra stor skillnad och ge bra resultat.


Kontakt:
info@yehyeh.se eller gör en offertförfrågan.

Sagt

"Ylva har vid flera tillfällen haft en mycket uppskattad 3- stegs föreläsningsserie om personligt varumärke för våra terapeuter på Phenixkliniken. På ett mycket inspirerande sätt engagerar hon hela gruppen att utvecklas på den personliga nivå som varje deltagare är på.
Ylva ser hela gruppen och använder en stor dos med humor på sina föreläsningar!"
Lotta Sjöberg, VD